Обладнання
Нове і реставроване хлібопекарське обладнання
Печі
Тістоміси
 |
Допоміжне обладнання
|
Кондитерське обладнання
Відсадні машини
 |
Інше кондитерське обладнання
|
Нове обладнання
|
|
Печі конвекційні
Випічка хлібобулочних і кондитерських виробів в конвекційній печі відбувається в закритій камері, в якій забезпечена примусова, рівномірна циркуляція (конвекція) нагрітого повітря в робочому об’ємі. В конвекційних печах є вентилятор, який безперервно поширює повітря по всьому робочому об’єму печі. Використання конвекції під час випічки допомагає усунути гарячі і прохолодні місця і забезпечує рівномірну температуру нагрітого повітря по всьому об’єму камери.

По бажанню споживача конвекційні печі можуть оснащуватись парогенераторами, шафами для вистійки тіста (ферментаційними камерами). Простота конструкції і обслуговування печей, їхні невеликі габарити і можливість переміщення, дозволяють використовувати їх як на хлібозаводах, так і в пунктах роздрібної торгівлі, піцеріях, ресторанах, кондитерських та ін. Всі печі, які пропонує ТМ «Bakermash», оснащені електромеханічною або електронною панеллю управління.
|
|
|
Новини
11/01/2018
Піч ротаційна газова MIWE Roll-in (Німеччина)
- в наявності дві печі;
- рік випуску 2017;
- печі нові, не працювали;
- одна піч 60 х 80 см;
- одна піч 60 х 100 см;
- гарантія 6 місяців;
- гарантійне і післягарантійне обслуговування.
|