Обладнання
 
Про компанію
 
Новини
 
Сервіс
 
Партнерство
 
Контакти
 
Обладнання
 
Нове і реставроване хлібопекарське обладнання
 


Печі

 
Тістоміси

 

Допоміжне
обладнання

 
Кондитерське обладнання
 
Відсадні машини

 

Інше кондитерське обладнання

 
Нове обладнання
 
 
 
 
 
 
 
  Печі конвекційні
 

Випічка хлібобулочних і кондитерських виробів в конвекційній печі відбувається в закритій камері, в якій забезпечена примусова, рівномірна циркуляція (конвекція) нагрітого повітря в робочому об’ємі. В конвекційних печах є вентилятор, який безперервно поширює повітря по всьому робочому об’єму печі. Використання конвекції під час випічки допомагає усунути гарячі і прохолодні місця і забезпечує рівномірну температуру нагрітого повітря по всьому об’єму камери.

 

alt

 

По бажанню споживача конвекційні печі можуть оснащуватись парогенераторами, шафами для вистійки тіста (ферментаційними камерами). Простота конструкції і обслуговування печей, їхні невеликі габарити і можливість переміщення, дозволяють використовувати їх як на хлібозаводах, так і в пунктах роздрібної торгівлі, піцеріях, ресторанах, кондитерських та ін. Всі печі, які пропонує ТМ «Bakermash», оснащені електромеханічною або електронною панеллю управління.

 

 

 
  Новини
 
22/01/2020
 
Піч конвекційна електрична MIWE Aeromat 8.64 (Німеччина)
 
- розмір листа 400 х 600 мм;
- кількість рівнів - 8;
- комп’ютерне управління CS;
- в комплекті ферментаційна камера на 16 рівнів;
- потужність печі 16,0 кВт;
- після повного спектру ремонтно-реставраційних робіт;
- в наявності на складі у Львові.
 
alt
 
Усі запитання за телефоном (050) 4316652, або на електронну скриньку: bakermash@dobryjhlib.com.ua
 
22/01/2020
 
Піч ротаційна газова MIWE Roll-in 60/80 (Німеччина)
 
- розмір листа 580 х 780 мм;
- управління електромеханічне;
- ширина 1600 мм;
- висота 2600 мм;
- глибина 1600 мм;
- вага 1800 кг;
- після повного спектру реставраційно-ремонтних робіт;
- піч в наявності на складі у Львові.
 
alt
 
Усі запитання за телефоном (050) 4316652, або на електронну скриньку: bakermash@dobryjhlib.com.ua
 
22/01/2020
 
Тістоміс Diosna SP 120
 

Тістоміс спіральний Diosna SP 120:

- борошно 75 кг;

- тісто 120 кг;

- об’єм діжі 180 л;

- дві швидкості;

- ширина 800 мм;

- висота 1300 мм;

- глибина 1270 мм;

- вага 1100 кг;

- після повного спектру ремонтно-реставраційних робіт.

- тістоміс на замовлення.

 

alt

Усі запитання за телефоном

(050) 4316652 або на електронну 

скриньку: bakermash@dobryjhlib.com.ua.