Обладнання
 
Про компанію
 
Новини
 
Сервіс
 
Партнерство
 
Контакти
 
Обладнання
 
Нове і реставроване хлібопекарське обладнання
 


Печі

 
Тістоміси

 

Допоміжне
обладнання

 
Кондитерське обладнання
 
Відсадні машини

 

Інше кондитерське обладнання

 
Нове обладнання
 
 
 
 
 
 
 
  Печі подові
 

Конструкція подових печей складається як правило з 1, 2, 3 або 4-х ярусів. Ми пропонуємо сучасні газові та електричні печі із незалежними ярусами для випічки. Тобто всі яруси печі керуються незалежними елементи управління, парогенераторами, тенами. Поди печей можуть бути керамічними або металевими. Керамічний под дозволяє проводити випічку без використання листів - продукція випікається безпосередньо на його поверхні. У печах із великими подами, завантаження вимагає застосування спеціальних пристроїв - механічних або автоматичних посадчиків. В окрему групу можна виділити печі, в яких використовується проміжний теплоносій – термомасло, яке циркулює по спеціальних каналах у подах печі. Цей тип печей назвивають циклотермічними.

 

 

Всі печі які пропонує ТМ «Bakermash» оснащені електромеханічною або електронною панеллю управління.

 

Для отримання більш детальної інформації щодо хлібопекарських та кондиторських машин, які Ви плануєте придбати – просимо контактувати з нашими фахівцями відділу продажу обладнання.

 

 
  Новини
 
22/01/2020
 
Піч конвекційна електрична MIWE Aeromat 8.64 (Німеччина)
 
- розмір листа 400 х 600 мм;
- кількість рівнів - 8;
- комп’ютерне управління CS;
- в комплекті ферментаційна камера на 16 рівнів;
- потужність печі 16,0 кВт;
- після повного спектру ремонтно-реставраційних робіт;
- в наявності на складі у Львові.
 
alt
 
Усі запитання за телефоном (050) 4316652, або на електронну скриньку: bakermash@dobryjhlib.com.ua
 
22/01/2020
 
Піч ротаційна газова MIWE Roll-in 60/80 (Німеччина)
 
- розмір листа 580 х 780 мм;
- управління електромеханічне;
- ширина 1600 мм;
- висота 2600 мм;
- глибина 1600 мм;
- вага 1800 кг;
- після повного спектру реставраційно-ремонтних робіт;
- піч в наявності на складі у Львові.
 
alt
 
Усі запитання за телефоном (050) 4316652, або на електронну скриньку: bakermash@dobryjhlib.com.ua
 
22/01/2020
 
Тістоміс Diosna SP 120
 

Тістоміс спіральний Diosna SP 120:

- борошно 75 кг;

- тісто 120 кг;

- об’єм діжі 180 л;

- дві швидкості;

- ширина 800 мм;

- висота 1300 мм;

- глибина 1270 мм;

- вага 1100 кг;

- після повного спектру ремонтно-реставраційних робіт.

- тістоміс на замовлення.

 

alt

Усі запитання за телефоном

(050) 4316652 або на електронну 

скриньку: bakermash@dobryjhlib.com.ua.